L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 4 de maig del 2018

L’Ajuntament contractarà 20 jóvens a través del programa T’Avalem


L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Foment Local que dirigeix el regidor de Compromís Josep LLácer, contractarà 20 jóvens novament perquè participen en el projecte "T’Avalem". Això significa per al 2018 la continuïtat del programa "T'avalem" del 2017 amb altres nous participants. A la foto, podeu observar els joves de la passada edició del 2017.

"T'Avalem" és un programa mixt d’ocupació i formació juvenil finançat amb una subvenció de 399.660 provinent de la Generalitat, a través del Servef, i cofinançada per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu. L’Ajuntament completa els fons necessaris amb l’aportació econòmica de 20.000 euros de fons propis.

El regidor de Compromís i responsable de Foment Local, Josep Llàcer, ha explicat que “és un programa ambiciós, tant pels objectius com pel plantejament i les dimensions. Durant un any, formarem i oferirem experiència professional a 20 jóvens aturats, millorant la seua qualificació i perspectives laborals. Però, a més, amb les actuacions que duen a terme, millorarem les zones verdes i espais naturals del nostre poble”.

Llacer ha remarcat que "el programa invertirà més de 400.000 euros en la ciutat, una quantitat molt destacable que suposarà un alleujament per a més de 20 famílies”.

Els alumnes rebran 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional, amb l’objectiu d’aprendre un ofici, millorar la qualificació i adquirir experiència professional. A més, es dedicarà un mínim del 25% de la durada del projecte a la formació per a l'ocupació. Els alumnes rebran un certificat de professionalitat i aprofitament expedit pel Servef en acabar el projecte.

Els 20 alumnes participants en "T'Avalem" alternaran durant un any la formació teòrica amb activitats auxiliars en la conservació i millora de muntanyes, en repoblacions forestals i tractaments silvícoles, així com activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, o en instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes. 

A més dels 20 joves, es contractarà també altres 5 persones en concepte de cobrir les places de personal administratiu i professorat formador. De manera selectiva es contractarà un director, un professor per a cada especialitat (forestal i jardineria), un auxiliar administratiu i un professor de formació complementària. La selecció del personal directiu i docent es durà a terme mitjançant convocatòria pública.

Els destinataris del programa seran jóvens majors de 16 i menors de 30 que hauran d’estar desocupats i inscrits en les oficines del SERVEF i en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.