L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 20 de maig del 2018

Demà dilluns, dia 21, comencen els actes de la XX Setmana Ciutadana



La XX Setmana Ciutadana s’inicia demà dilluns organitzada i patrocinada per l’Associació de Veïns La Valldigna amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, la Confederació d’Associacions Valencianes (CAVECOCA) i la Confederació Estatal d'Associacions Veïnals.

Els actes anunciats són d’entrada lliure i tindran lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes a partir de les 7 de la vesprada. La inauguració oficial serà demà dilluns 21 amb la presentació de la Setmana Ciutadans per la presidenta veïnal Maria Lluïsa Grau i comptarà amb la presència de l'alcalde Jordi Joan que oferirà als assistents una xerrada sobre "Projectes estratègics a Tavernes".

La resta de dies anuncia el següent programa:

Dimarts 22: Manuel Lubary, responsable de CAVECOCA, parlarà sobre "Campanya d'elèctriques a nivell d'Estat Espanyol". 

Dimecres 23: La directora de l'IES Jaume II el Just, Esperanza Micó, explicara els actes del 50 aniversari de l'institut. 

Dijous 24: "El tren de via estreta a Tavernes 1864-1969" serà el tema que desenvoluparà la cronista oficial de Tavernes i catedràtica d'Història, Encarna Sansaloni. 

Dijous 25: Cloenda de la setmana amb la intervenció de Juan Antonio Caballero, president de CAVECOCA, que disertarà sobre “50 anys de moviment veïnal".

L’objectiu d’aquestes jornades és informar i formar els ciutadans sobre aspectes del seu interés, fent bo l’objectiu de l’associació veïnal que no és altre que defensar els justos interessos del veïns, la reivindicació de millora de les condicions de vida en tot allò que respecta a l’educació, cultura, l’urbanisme, l'habitatge, el medi ambient, el consum, la igualtat de sexes i en general tots els serveis municipals, així com el foment de la convivència i la solidaritat.