L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de maig del 2018

Compromís es reuneix amb el cap de la Demarcació de Costes per demandar la solució definitiva de la Goleta

  
El govern municipal de Compromís de Tavernes, representat pel regidor d’Urbanisme Josep Llàcer, i el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, a qui acompanyaven tècnics municipals s’han reunit amb el cap de la Demarcació de Costes de València, Antonio Cejalvo i tècnics del mateix organisme. 

El motiu i objectiu de la reunió: tractar la problemàtica de la transgressió de la platja de la Goleta i la renovació de l’autorització d’abocament per a dur a terme les obres del nou col·lector de la platja, com a assumptes més importants tractats.

El govern municipal de Compromís ha traslladat una vegada més a la Demarcació de Costes, que no oblideu depén del govern de M.Rajoy, la necessitat de trobar una solució definitiva a la transgressió que pateix la platja de la Goleta, amb la pèrdua constant de l'arena i l'entrada de la mar cada vegada més cap endins de la terra.

 A ningú se li passa per alt que és un dels greus problemes que avui dia, i des de fa dècades, té la platja de la Goleta i tampoc se li passa per alt a cap valler o vallera que la solució definitiva només pot arrimar de la mà del govern de l'estat, que és qui té les competències de la costa i, per tant, la responsabilitat i l'obligació d'actuar.

Unes imatges de la Goleta després dels temporals

Les iniciatives constants de Compromís, reclamant eixa actuació definitiva i presentant-la per a execució en els pressupostos de l'Estat, no li fan res als populars de Tavernes que mai, ni quan eren govern ni ara com oposició, han pres cap iniciativa per pressionar i exigir al govern del seu partit de Madrid les solucions..

Aquesta reunió arriba després de que s'haja anunciat una nova actuació de reposició d'arena ( ja serà la que fa... cent?...) amb una inversió segons la Delegació del Govern de 780.000 euros que acabarà, amb el primer temporal... en el fons de la mar, matarilé, matarilé! com la cançó. 
 
És molt fort, molt, vore com portem anys i anys abocant arena, que va a parar al fons de la mar, per tornar a abocar arena que torna anar al fons de la mar... i gastar diners i diners que tots junts potser ja podrien haver solucionat el problema. 

D'ací uns dies... fer i desfer, faena de matalafer!

I és molt fort vore com el Partit Popular de Tavernes, davant eixe greu problema, mira cap a un altre costat, no exigeix res de res "als seus"  i, damunt, critica a Compromís si la platja de la Goleta arriba Pasqua i no té l'arena que pertoca i el seu estat no és tant bo com tots desitgem... i ho fa desprès d'un hivern de temporals !!! 

Ara igual s'espavilen i d'ací uns dies els veiem reunits amb Costes, ¡¡¡que vénen eleccions i cal donar bona imatge!!! i conviden a algun sector empresarial a que vaja també. Després faran una ndep lloant a Costes per les actuacions de reposició de l'arena. Temps al temps! 

Però, tornant al tema,  com va acabar la reunió amb Costes?. Ah, doncs molt bé: Costes li ha traslladat a Compromís els detalls de la nova reposició d'arena i ha reconegut la necessitat de trobar una solució definitiva. Però quan a executar la solució definitiva, passa com l'article de Larra... ¡vuelva usted mañana!
 
Un altre punt que també s'ha tractat són les gestions per a aconseguir la pròrroga de l’autorització d’abocaments d'aigües pluvials en les obres del col·lector de la platja. Com ja es sabut, l’Ajuntament va formalitzar fa unes setmanes les actes d’ocupació dels terrenys, amb la qual cosa es donava un decisiu per a fer realitat la infraestructura.

I ahir coneixíem la notícia que un jutge ha denegat les mesures cautelars que podien haver paralitzat les obres del col.lector de la platja.