L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de maig del 2018

El Junior Femení del CB Tavernes rep el trofeu de campió a la seua competició


Ahir dimarts els millors equips de la província de València i Castelló van rebre el trofeu que els acredita com a campions i subcampions de les competicions Sènior i Júnior en la present campanya, en un acte celebrat al Gran Teatre d'Alzira.

Les júniors del CB Tavernes van rebre el trofeu que les acredita com a campiones de la seua competició, Júnior Femení 1a Zonal. A més, el club està de doble enhorabona perquè s'ha premiat com a Millor Jugadora del grup B a la jugadora de Benifairó, Àgueda Sala.


Els guardons van ser lliurats pel president de la FBCV, Salvador Fabregat, en companyia del director general de l'Esport, Josep Miquel Moya,  l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar,  el delegat de la Federació a Castelló, Raúl Blanco i el director esportiu Israel Sanchis.

Des d'ací donem l'enhorabona a totes les jugadores, afició i a Paco Cantus per la gran temporada realitzada. 

Remés pel club. Gràcies