L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de maig del 2018

Concentració a les 20 hores per reclamar el compliment del pacte contra la violència masclista


Mil dones mortes en els últims 10 anys. Un assassinat cada quatre dies. Vuit criatures només en 2017. Són les xifres de la violència masclista.

El PP va signar al setembre del 2017 un Pacte d'Estat contra la violència masclista que el Govern de M. Rajoy es va comprometre a finançar amb 1.000 milions en cinc anys, 200 milions anuals. Aqueix era el preu per a garantir els recursos que protegeixen la vida de les dones.

Però no han complit i en els Pressupostos Generals de l'Estat del 2018 només es consignen 80 milions per a aquesta fi.

El PP i Ciutadà que recolza els pressupostos fan  un incompliment clamorós. Una estafa. Una mostra definitiva de la falta de voluntat política del Govern de M.Rajoy per a lluitar contra la violència masclista. Encara que es posen llaços en el trau.

L'Associació de Veïns de Tavernes se suma a als concentracions convocades per tot arreu de l’estat,  i Compromís Tavernes també recolza la concentració aquesta vesprada a les 20 hores davant la porta de l’Ajuntament, Plaça Major.

Reclamem el compliment del promès. Falten 120 milions que poden salvar moltes vides.
T’esperem a les 20 hores a la Plaça Major.

Remés per Compromís