L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 5 de maig del 2018

Tavernes promociona els nostres recursos turístics a la Fira de les Comarques

 
L'Ajuntament de Tavernes dedicarà tot el cap de setmana a la promoció turística de la ciutat en la "Fira de les Comarques" que se celebra a la plaça de bous de València. 
 
La promoció de Tavernes s'efectua a través de la regidoria de Turisme que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer (en la fotografia amb l'alcalde de la veïna Xeresa) que ha indicat al respecte que la fira és un bon aparador per mostrar als valencians les nostres platges, el paisatge, la natura, el patrimoni, la gastronomia i tot el bo i millor de Tavernes i de la Valldigna.

L'esdeveniment està organitzat pel Patronat provincial de Turisme i són un total de 43 espais de destinacions turístiques i 20 expositors d’empreses turístiques les que hi participen. Tavernes disposa de l’estand número 54 de la fira, en l’esplanada exterior de la plaça de bous, al costat de les nostres localitats veïnes.
 
L'estand oferirà informació sobre les platges de Tavernes, ambdues amb bandera blava; les diferents rutes per les sendes pel terme: ruta dels sentits, ruta del racó de Joana i ullals, ruta de l’Ombria així com la cova del Bolomor, la torre de guaita i la guia gastronòmica de la ciutat, de creació recent " Assaborint Taverners de la Valldigna" on es fa un repàs pels menjars típics i els llocs on degustar-los.