L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 30 de maig del 2018

Tavernes tanca la crisi falllera amb la constitució d’una comissió gestora



La gestora, coordinada per Javi Fons Meló, està formada pels sis presidents i un membre per cada falla i assegura el nomenament de fallera major per al 2019

Finalment no hi haurà president de la Junta Local Fallera i la seua funció serà ocupada per una gestora, amb un gestor general que serà Javi Fons Meló, persona de reconegut prestigi i experiència dins del món de les falles valleres, que va ser president de la JLF i  l’impulsor de la recuperació de la figura de Fallera Major a Tavernes després d’un període de 13 anys sense haver-ne.

La bona noticia per al món faller valler arriba després de moltes hores de debats i propostes, i es va produir després de la reunió de dilluns amb l’assistència de la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, persona d’ampla trajectòria en el món faller i que també va formar durant molts anys part de la JLF.

Javi Fons i Encar Mifsud hauran ara de gestionar els terminis de presentació de candidatures per  a  què, com es habitual, l'alcalde faça la tradicional telefonada on es dóna a conéixer la persona designada com a Fallera Major 2019. Un tràmit que no  veiem difícil donada l’experiència d’ambos i sobre tot la voluntat i l’interes que sempre han manifestat envers la festa. Per tant, confiança total que en uns mesos es repetirà l'acte esperat pel món faller valler, com és el que veiem en la fotografia de portada: L’exaltació de la faller major de Tavernes, en aquest cas Begoña Bononad del 2018.

Una novetat important és que Javi Fons, encara que coordinador de la gestora, no actuarà com a president i serà un càrrec de perfil administratiu, quasi diríem més com a coordinador i responsable de que tot funcione bé,  ja que les tasques a fer estaran distribuïdes entre la resta de presidents, que s’encarregaran d’organitzar totes les activitats falleres que fins ara venia duent a cap la Junta Local.

Per tant, i segons es va dir, serà l’alcalde Jordi Joan o la mateixa Encar Mifsud, com a regidora de Festes i delegada de l’alcaldia, l’encarregada d’acompanyar a la Fallera Major en els actes institucionals fallers.

Estem, segons tots els indicis, davant una etapa de transició que tots confien siga tranquil·la, fructífera  i on la Junta Local acomplesca tots els objectius, una cosa que el col·lectiu confia es produirà atenent el coneixement, experiència i capacitat de treball de Javi Fons, i tenen en compte l’interés i esforç que sempre ha posat en els temes fallers.