L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 27 de maig del 2018

L’IES Jaume II el Just celebra la festa de cloenda i graduació de 2n de Batxillerat


 
L’acte de graduació va ser molt emotiu precisament a l'any en que el centre celebra el 50 aniversari de la seua fundació

L’IES Jaume II el Just va celebrar divendres  l'acte de cloenda i graduació dels cursos de 2n de batxillerat (nocturn, humanitats i ciències) amb una gran presència d’alumnes, familiars i professorat que gaudiren d'un acte emotiu amenitzat per les peces musicals de l'IES Band.


Els discursos fets pels alumnes, en representació de cada grup de batxiller, i les paraules dels professors Ximo Blasco i Anna Bellver, en nom de tos els professors, encertaren en tot moment a l’hora d’explicar el que significa l’acte, recordaren les vivències de tants anys en les aules i, com no, els valors apressos en els anys de formació.

L’Ajuntament de Tavernes, que va premiar els alumnes amb millor expedient acadèmic, va estar representat per les regidores Noe Alberola i Encar Mifsud, la qual amb un parlament ben emotiu, fa felicitar els estudiants.


A la fotografia que encapçala la noticia podeu vore d’esquerra a dreta, les regidores Encar Mifsud i Noèlia Alberola i tot seguit els millors expedients de batxiller: Laura Gómez González, Alba Giner Pastor, Mònica Camarena Escrihuela, Andreu Pelegrí García, Maria Espí Escrihuela, Paula Bononad Cuéllar, Nèstor Salom Meló, l'estudiant de millor expedient de CFGS i la directora, Esperança Micó.

La nostra enhorabona a tots els graduats i al professorat del centre per aquests 50 anys formant persones.