L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de maig del 2018

Tavernes rebrà una subvenció de 76.000 euros per millores de centres educatius municipals




 
 Tavernes rebrà una subvenció 76.000 euros de la Diputació de València  per atendre a millores i manteniment de centres educatius municipals, en aquest cas l’escoleta infantil “Víctor Calatayud” i l'escola d’adults (EPA).

La subvenció s’emmarca dins Pla  de Millora d’Espais Educatius Municipals i l’entitat provincial inverteix 38.000 euros por cada edifici que dispose la localitat. En el cas de Tavernes, son dos centres i per tant la subvenció serà de 76.000 euros.

Aquests plans se sumen a altres de la Diputació com és el cas dels programes d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) que s’han desenvolupat des del 2015.

En total, en aquest pla educatiu la Diputació de València invertirà 10,3 milions en dos anys per a reformar 169 "escoletes" infantils, 88 escoles d’adults (EPA) i 13  conservatoris de titularitat municipal en 160 municipis valencians. El "Pla de Millora d'Espais Educatius Municipals 2018-2019" preveu un total de 270 actuacions.