L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de maig del 2018

14 joves de Tavernes faran pràctiques remunerades a l'Ajuntament

·    
L’Ajuntament oferta 14 places  per a pràctiques durant juliol i agost amb una dotació de 500 euros mensuals.

L’Ajuntament de Tavernes, un any més, està adherit al programa La Dipu et beca de la Diputació de València i ofereix pràctiques remunerades a 14 jóvens, que tindran així l’oportunitat d’experimentar un primer contacte amb el món laboral i conèixer el funcionament de les administracions.

El programa està dirigit a persones majors de 18 anys, estudiants universitaris, de màsters, que estiguen matriculats en les universitats públiques que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres públics adscrits. També podran participar-hi els estudiants de cicles formatius.

L'Ajuntament i la Diputació destinen els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, és a dir, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.

Les 14 places oferides corresponen a les àrees d’activitat: animació ambiental (2), biblioteca i documentació (2), turisme (2), sanitat i platja accessible (5), educació primària (2) i educació especial (1).

Els interessats poden presentar les sol·licituds fins al 6 de juny, inclusivament. La informació necessària es pot rebre en la web www.tavernes.es o en el Departament de Personal, situat en la primera planta de l’ajuntament.