L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 9 de maig del 2018

El Mediterránea Festival confirma noves incorporacions de grups al cartell general



El cartell del Mediterránea Festival, el nou esdeveniment musical que se celebrarà a la Platja de Tavernes a finals d’agost va prenent forma i augmentant en quantitat i qualitat de grups participants.

Així, tal com avancen els dies, es confirma que la primera edició del “Mediterránea Festival” va a més amb la incorporació a la programaciño de nous artistes i grups al cartell. Així l’organització ha confirmat la presència de: Sidonie, Dinero, Carmen Boza y Rufus T. Firefly.
Són grups de primera fila que se sumen a altres ja anunciats i confirmats com Beret, Ñekü, Lara Taylor & Mystic DJ, etc.

El “Mediterrània Festival” estarà dedicat especialment a la musica indie i se celebrarà en la platja de Tavernes els dies 23, 24 i 25 d’agost. Tal com es va indicar a l’acte de presentació fa uns mesos a l’Ajuntament és un festival destinat a un espectador entre 25 i 35 anys i en aquesta primera edició la confiança es que l’aforament estiga entre els 5000 i 7.000 persones per dia.


Acte de presentació a l'Ajuntament
 
Platja de Tavernes, una mar de festivals

“Platja de Tavernes, un mar de festivals” és la frase que pensem resum la realitat dels esdeveniments musicals de la platja vallera, en la que es una aposta ferma del govern de Compromís per donar-la a conèixer i atraure turistes que desestacionalitzen la temporada estiuenca.

En el cas del Meditarrànea Festival, i el fet que se celebre a les acaballes d’agost, pot donar un impuls a l’estada de gent en la platja, amb la qual cosa sempre serà beneficiós per al turisme i comerç, i més si com es preveu els proveïdors seran de la ciutat.

Una cosa si que ningú no podrà dubtar: Tavernes és un referent a nivell nacional i internacional quan a la celebració de festivals, cas del  Festivern, Iboga, Pop al Carrer, Sete Sois, Sete Luas als quals al qual s’uneix el Mediterranea Festival. En poques paraules, la platja és una veritable mar de festivals i esdeveniments musicals, si comptem la Trobada de Bandetes Infantils  de musica i els concerts que ofereix la SIUM.