L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

divendres, 18 de maig del 2018

Recordeu: Demà se celebra la "I Cursa per la Igualtat" i la inscripció està oberta fins la mitjanit


La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes i el Club d’Atletisme La Valldigna organitzen demà la I Cursa per la Igualtat, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat vallera en la lluita per a aconseguir una igualtat real i efectiva entre hòmens i dones.
La Cursa per la Igualtat és la primera amb aquestes característiques que se celebra a la comarca de la Safor i al voltant giraran un munt d’activitats per a tota la família potenciant la Igualtat i la prevenció de la violència de gènere. 
Noèlia Alberola, regidora d'Igualtat, ha ressaltat que “el millor missatge per la Igualtat és vore hómens i dones enfrontar-se al mateixos reptes amb les mateixes condicions. Volem que la ciutadania participe d’este missatge, i que la cursa siga una mostra vigorosa del compromís social per la Igualtat”. 
La cursa tindrà un recorregut únic de 6 kilòmetres, i serà de caràcter competitiu. Els organitzador, no obstant, remarquen que es tracta d’un circuit molt assequible per a qualsevol nivell, ja que al ser un circuit totalment pla i d’una distància moderada, “es pot participar tant per a fer una bona marca personal com per a gaudir d’una jornada d’esport i reivindicació de la igualtat en família”.

Recorregut, categories i dorsals
L'eixida serà a les 18:00 des de la Plaça del Camp d’Esports de Tavernes, passarà pel passeig Colón, buscarà l’avinguda de les Corts Valencianes, i després per distints carrers, Passeig de Lepant, República de Malta, etc. sempre prop al riu Vaca, per a tornar cap a l’avinguda de les Corts Valencianes i acabar en el mateix lloc d'eixida, on es troba la zona de pòdium. 
Per a la cursa s’han establert les categories júnior (de 16 a 24 anys), sènior (de 25 a 34), veterans A (de 35 a 44), veterans B (de 45 a 54), i veterans C (a partir de 55 anys), tant en hómens com en dones. A més, hi haurà una categoria transversal respecte els corredors locals. Els tres primers classificats de la general rebran un premi en metàl·lic de 60, 40 i 20 euros, segons la posició en el pòdium. A més, tots els participants tindran una samarreta commemorativa de la prova així com un xicotet obsequi.
El lliurament de dorsals tindrà lloc al mateix dia i en el mateix escenari a partir de les 16:30 hores i fins a les 17:45. A les 17:30 hi haurà un escalfament popular al ritme de ball Cubbà a càrrec del Gimnàs Fitness Point. 
L'Ajuntament ha organitzat per als menuts un contacontes al voltant de la igualtat, un castell inflable i una piscina de boles per a que la jornada siga una festa familiar. També hi haurà una gimcana pensada també per al públic infantil.
Durant tota la durada de l’esdeveniment, els participants i curiosos tindran a la seua disposició una punt d’informació sobre igualtat i lluita contra la violència de gènere on agents d’igualtat orientaran i facilitaran informació al respecte.
Les inscripcions estaran obertes fins el 18 de maig a les 23:59, a través de les webs www.mychip.es o des de www.calavalldigna.com, amb un preu d’inscripció de 6 euros.