L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 21 de maig del 2018

Costes continua els treballs a la Goleta per pal·liar els efectes dels temporals



Els treballs de reposició d'arena a la platja de la Goleta per tal de pal·liar els efectes de la transgressió marina han continuat al llarg de la passada setmana i, vista la situació que presentava la platja ahir, continuaran encara uns dies més. Les fotografies ens diuen ben a les clares quin és, ara mateix, l'estat de la platja.

Són 780.000 euros els que finalment es gastaran, la inversió més gran feta en la platja de la Goleta, i la més gran de les que fa Demarcació de Costes a les terres valencianes després els temporals del passat hivern. La veritat és que es nota i la platja presenta un aspecte molt canviat respecte passades setmanes gràcies a les camionades d'arena ja dipositada, i que com ha dit la premsa comarcal, s'està duent des de la platja de Xeraco.


Ara a esperar que dure per a gaudi dels estiuejants el pròxim estiu i, que tardem a tindre un temporal, perquè ja se sap: amb temporals, adéu arena, adéu platja i adéu inversió. Diners llançats a perdre al fons de la mar.

Mentrestant, hem sabut que el grup parlamentari al Congrés de Diputats de Compromís ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat per valor de 50 milions d'euros per tal de que el ministeri d'Agricultura i Medi Ambient, a través de la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el mar, actue amb l'execució del projecte definitiu que ha de solucionar el problema de la transgressió marina en la nostra platja.



¿En farà cas el govern de M. Rajoy o preferirà seguir abocant arena? Cal recordar que aquesta esmena ja s'ha presentat en anys anteriors i sempre l'han votada en contra. Això sí, any que passa menys platja i any que passa sense actuar com cal, més inversió per recuperar-la.

 La pregunta ara és: ¿Què faran enguany els diputats valencians del PP i Ciudadanos en el Congrés, votaran a favor de les esmenes que beneficien Tavernes? Quines gestions farà el PP de Tavernes perquè els seus diputats voten a favor de les propostes que beneficien la ciutat? Informarem


1 comentari:

Anònim ha dit...

Que asco de arena polsosa cotxina mos porten,encara voldran que estigam agraits.
No vindra rajoy a prendre el sol a la goleta no