L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 26 de maig del 2018

Bon ambient i bona participació en el VI Clínic Escolar


 
El Clínic organitza activitats de preparació per a la pràctica esportiva i ha comptat amb una bona participació de xiquets i xiquetes. 

Més de cent xiquets i xiquetes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària dels centres escolars Magraner, Divina Aurora, Alfàndec, Sant Miquel, H.H.Doctrina Cristiana  i Patronat San José varen participar ahir en la celebració del VI Clínic Escolar.

Una imatge del Clínic
El Clínic s'ha celebrat en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal i ha comptat amb múltiples exercicis que serveixen de preparació a la pràctica esportiva. La participació i bon fer dels xiquets i xiquetes participant s'ha premiat amb tiquets per al sorteig que ha tingut lloc en finalitzar els exercicis.

El regidor d'Esports Josep Llacer ha lliurat els regals als agraciats en el sorteig. L'acte ha comptat amb la presència dels monitors de la Escola de Jocs i Jocs Extraescolars, encarregats de portar a cap l'esdeveniment que ha comptat amb bona assistència de públic.

Els monitors
La celebració del Clínic tanca la temporada de les activitats extraescolars, encara que el pròxim dissabte se celebrarà la Volta Cicloturística a la Valldigna que tots els anys compta amb una gran participació.