L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 19 de maig del 2018

Presentació de la novel·la d’Elvira Andrés Solanes i Manel Joan i Arinyó “El cas dels homes tatuats”


 
La novel·la “El cas dels homes tatuats” s’ha presentat enmig d’una gran expectació i amb un vestíbul de la Casa de la Cultura ple de gom a gom. Aquesta novel·la està escrita a quatre mans per la jove escriptora vallera Elvira Andrés Solanes i l’escriptor de Cullera, de reconegut prestigi, Manel Joan i Arinyó.

L’acte, per començar, ha estat amenitzat amb un duet de violins interpretat per Andrea Solanes i Laura Gregori. La regidora Noèlia Alberola, amiga des de la infantesa de l’autora, ha estat l’encarregada de presentar l’obra i de llegir-ne uns breus fragments escollits per a l’ocasió.



També ha intervingut, Josep Gregori, l’editor del segell Bromera, d’Alzira, emotivament impressionat per la gran concurrència de públic en la presentació d’aquest llibre, cosa que malauradament no sol ser freqüent. L’editor ha destacat l’èxit de vendes que la novel·la ha tingut en la darrera Fira del Llibre de Vivers, ja que és l’obra guanyadora del Premi Isabel de Villena de narrativa en valencià dels XXXV Premis Ciutat de València. 





Es tracta d’una novel·la policíaca ambientada a Nova-York, de ritme trepidant i plena de suspens, en la qual s’investiguen uns assassinats en sèrie. Tal com ha remarcat en la presentació la regidora, Noèlia Alberola, la lectura t’atrapa totalment i et sorprén a cada moment. A més de tindre tots els elements per a llegir compulsivament fins aplegar a la fi i esbrinar el misteri. O siga, tots els ingredients per arribar a ser un bestseller, i per tant el considerem d'indispensable lectura. 




No cal descobrir a Manel Joan i Arinyó, un autor reconegut en les nostres lletres, però si que volem parlar de la nostra veïna Elvira Andrés, perquè més prompte que tard, segur ens sorprendrà amb un nou treball. 
Els dos autors han contat que es van conéixer quan treballaren junts a un institut de Cullera i que, en llegir Manel alguns relats d’Elvira i veure la immensa imaginació per a fabular i resoldre les situacions argumentals més complicades, es decidiren a escriure conjuntament aquesta obra. Ell ha aportat la seua llarga experiència i domini de l’idioma i Elvira la seua portentosa creativitat.




Per acabar, el cantant valler Rubén Altur, ha delitat els assistents amb la interpretació del tema "New York, New York" de Frank Sinatra, però aquesta vegada en valencià, perquè cal tindre clar que en la nostra llengua es poden cantar les més belles cançons, així com també es pot fer bona literatura sobre qualsevol tema i ambientació, com la que hem assistit a la presentació.