L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

divendres, 4 de maig del 2018

Tavernes inicia avui la participació en la Fira de les Comarques 2018


Tavernes participa des d'avui, dia 4, fins diumenge dia 6 en la Fira de les Comarques 2018, un esdeveniment organitzat pel Patronat de Turisme de València a l'esplanada de  la plaça de bous de València.

Un total de 43 espais de destinacions turístiques i 20 expositors d’empreses turístiques participen en la fira on Tavernes disposarà de l’estand número 54 de la fira, en l’esplanada exterior de la plaça de bous, per donar a conéixer l'oferta turística de la nostra ciutat.

Tavernes acudeix a la Fira de les Comarques 2018 per a promocionar el municipi com a destinació turística i gastronòmica que reuneix atractius de la costa i de la platja, però també un potencial cultural i històric destacat i un entorn natural envejable. 

L'estand oferirà informació sobre les platges de Tavernes, ambdues amb bandera blava; les diferents rutes per les sendes pel terme: ruta dels sentits, ruta del racó de Joana i ullals, ruta de l’Ombria així com la cova del Bolomor, la torre de guaita i la guia gastronòmica de la ciutat, de creació recent " Assaborint Taverners de la Valldigna" on es fa un repàs pels menjars típics i els llocs on degustar-los.  

El regidor de Compromís Josep Llàcer, responsable de Turisme,  ha posat en relleu que “la innovació turística i donar valor al nostre patrimoni cultural és essencial per a consolidar l’oferta turística local i comarcal”. 

LLácer considera que “l'aposta des de Compromís per  una aposta que dóna valor a les platges de Tavernes, ambdues amb bandera blava, a la cova del Bolomor, la torre de guaita, les rutes pel nostre entorn natural, la programació d’esdeveniments culturals de primer nivell i la promoció de la gastronomia local ens situa en molt bon lloc dins de l’oferta turística de València”. 

La Fira té programades 25 actuacions musicals en directe de distints gèneres, i diverses xarrades i tertúlies que oferiran als curiosos una multitud de mirades entorn de la riquesa turística de la nostra província.