L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 20 de maig del 2018

Gran èxit de participació i d'ambient de la I Cursa per la Igualtat de Tavernes



 

Èxit rotund i espectacular de la “I Cursa per la Igualtat” celebrada a Tavernes, amb una alta participació, 170 persones, si pensem que era una cursa competitiva i també  la primera vegada que s'hi celebrava. Bona acollida a aquesta iniciativa de la regidoria d'Igualtat de Tavernes i que no passarà desapercebuda en altres localitats.

A destacar també la bona col·laboració entre les regidories d’Igualtat i d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes i el Club d’Atletisme, organitzador de la prova, que no va deixar a l’atzar cap aspecte organitzatiu. I no podem tampoc passar per alt a la Diputació de València i  Embal Pack Levante S.L. patrocinadors de l’esdeveniment.
 
Moments de l'eixida de la cursa

Cal, per tant, que felicitar a tots els implicats en aquesta cursa i més que res pel que representa d'avanç en la igualtat vertadera entre homes i dones. 

Les tres primeres classificades i la regidora Noe Alberola travessant la meta

En una jornada on la calor va ser forta i ens va deixar clar que caminem cap a l’estiu, els 170 participants recorregueren els 6 km de circuit urbà que tenia la prova, enmig d’un gran ambient i molta presència veïnal. La diputada de Turisme, Pilar Moncho, la regidora d’Igualtat Noe Alberola i Noelia Beneyto de “Treballant per la Igualtat” participaren en la cura i acabaren el recorregut.

  
El resultat de la prova van ser els següents:

Masculí absoluts:

1r Agustin Sieres Gómez del Club Serrano Atletisme

2n Jordi Ripoll Ramirez del C.A. Els Oliveros

3r Jacob Garcia López del club Mandriladora Alpesa de Tavernes

Femení absolut

1a  Irene Llario del G.E La Carena Trail

2na Mariam Talens Artigues del C.A. La Valldigna

3a  Angela Sellens Pérez del G.E. La Carena La Font.

Local masculí absolut

1r Alex Barber Fons del C.A. La Valldigna

2n Joan Tur Palomares de Mandriladora Alpesa

3r Joanfer Grau Estruch de C.A. La Valldigna.

Local femení absolut

1a Ana María Cuñat Chofre de C.A. La Valldigna

2n Leticia Fons Corbera de C.A. La Valldigna

3a Carol Escrihuela Toledo de C.A. La Valldigna.

Els guanyadors absoluts de la prova reberen trofeus i premis en metàl·lic de 60, 40 i 20 euros que van ser lliurats per la diputada de Turisme Pilar Moncho, la regidora per la Igualtat Noe Alberola, pel regidor d’Esports Josep Llacer,  Noelia Beneyto de “Treballant per la Igualtat”, Andrea Canet de la Associació Dorotea i Raúl Aparisi, presidente del club de Atletisme la Valldigna.


L'Ajuntament va organitzar per als menuts un contacontes al voltant de la igualtat, un castell inflable i una piscina de boles, així com taller per tal que la jornada fora una veritable festa familiar.


Un punt d’informació sobre igualtat i lluita contra la violència de gènere va estar també a disposició de tots els assistents, on agents d’igualtat varen facilitar informació al respecte.