L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 14 de maig del 2018

Activitat esportiva del C.A. Valldigna el cap de setmana

 
El Club Atletisme Valldigna encetava el passat cap de setmana la competició, el dissabte de matí,  amb els atletes alevins que es van desplaçar fins la localitat de Sueca on se celebrava el “Campionat Provincial Aleví Individual Valencià als  Jocs Esportius C.V.”. 
 Un gran nombre dels joves atletes vallers van competir amb els millors a nivell provincial tenint una actuació molt destacada. cal citar  la medalla d’or obtinguda per Julia Camarena Santos-Juanes en la disciplina de pes 2kg i altra medalla d’or aconseguida per Lola Cuñat Garcia a la modalitat de disc 600gr.

El dissabte també els atletes Ximo Escrihuela i Vicent Pons van acudir  a la cita de la "36 Mitja Marató d'Alcàsser"  on Ximo va parar el crono en 1:21:49 quedant el 5é de la seua categoria i 8é de la general, i Vicent ho ha aconseguit en 1:27:45, entrant a meta en la posició 10é de la categoria i el 16é de la general.  Molt bons registres!

Per altra banda, els germans Gàlvez  s’han desplaçat fins la localitat d’Almussafes per a participar a la "Carrera Solidâria Almussafes Contra el Càncer 2018", on el germà major Jorge s’ha classificat a la 5na posició de la general i Alex a la 13na. Enhorabona germanets!!
 
Ahir  diumenge l'atleta Maria Jesús Bertomeu va participar a la "III Correcan Xeraco"  amb la seua gosseta Linda.