L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

dilluns, 28 de maig de 2018

Dissabte es va celebrar la Festa de la Lliga Intermunicipal de Bàsquet
Més de 500 xiquets i xiquetes,  procedents de diferents localitats i membres de 56 equips diferents, han participat aquest passat cap de setmana en la Festa de la Lliga Intermunicipal organitzada pel Club de Bàsquet Tavernes  amb motiu de la celebració del seu 40 aniversari en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat


Els partits s'han jugat en les instal·lacions municipals en les categories de prebenjamins, benjamins i alevins, cosa que va donar per a celebrar molts partits.


 El president del club, Rafael Llinares, els regidors del govern de Compromís, Josep Llácer i Noèlia Alberola, junt amb el tècnic Paco Cuñat foren els encarregats de lliurar els detalls i medalles als participants.

El club va preparar també diverses activitats per els jugadors. La jornada es va celebrar amb una molt bona organització.