L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

dimecres, 30 de maig de 2018

Recolzarem la lluita contra el càncer participant diumenge en la marxa solidària RunCàncer


La marxa solidària RunCàncer se celebra diumenge 3 de juny per primera vegada en la nostra ciutat. 

Tavernes acull aquest pròxim diumenge, 3 de juny, la primera edició de la marxa solidària RunCàncer, un circuit de carreres i marxes solidàries a favor de AECC València amb l'objectiu de recaptar fons destinats íntegrament a finançar projectes d’investigació contra el càncer.

L’arribada de la marxa a la ciutat per primera vegada es va concretar el 24 de gener passat, en la presentació del circuit Runcàncer a València, on va assistir l’equip directiu de l’agrupació local de la AECC acompanyats del regidor d’Esports Josep Llàcer.

La marxa, amb una distància de 3 quilòmetres no competitius, farà l’eixida a les 11 hores des de la Plaça Major. A partir de les 9:30 hores hi haurà disponible una caseta on aconseguir dorsals i samarretes per a participar-hi. El grup valler Vall-tu-kà animarà la jornada amb el ritme d’una batucada, i un monitor i animador dirigirà un escalfament col·lectiu abans de la marxa. 

El recorregut, de 3 quilòmetres, serà urbà, amb eixida i arribada a la Plaça Major, i transcorrerà per la part alta de la ciutat, i passarà, entre altres, pel passeig del País Valencià, carrer La barca, carrer Monestir de la Valldigna, carrer Sant Antoni, i, de nou, Carrer Major i Plaça Major.


El preu del dorsal és de 3 euros, mentre que el de les camisetes, de compra voluntària, és de 5 euros. El dia de la marxa, en la caseta de la AECC de Tavernes de la Valldigna, es podran adquirir també altres productes de marxandatge en benefici de l’associació.

També podeu adquirir dorsals i camisetes en 3 punts de la ciutat: Hela Moda, al passeig del País Valencià 23; Parfumée Tavernes, al Passeig Colón 31; i Cèsar Sports, al Carrer Major 10. 

La cursa, organitzada per la AECC de Tavernes, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i del Club d’Atletisme La Valldigna i el patrocini de Fruites Bollo i del supermercat Charter.