L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de maig del 2018

ADIF preveu eliminar el pas a nivell amb barrera del Camí del Vapor



L'ajuntament de Tavernes col·laborarà amb ADIF per eliminar el punt negre del pas a nivell del “Camí del Vapor”, una actuació que podria executar-se pròximament si ADIF (Administrador d'Infraestructures Ferroviàries) executa finalment el projecte que va presentar a l’Ajuntament fa uns dies.


El govern municipal de Compromís presentarà algunes alternatives a l'estudi amb l'objectiu d'evitar majors afeccions en els camins existents, i també a  millorar en alguns aspectes la inundabilitat de la zona. 

El projecte, segons es va explicar, contempla construir un pont i així que els vehicles deixen de travessar el pas a nivell amb barreres que hi ha ara. L’actuació suposaria eliminar el perill de travessar les vies en una zona freqüentada per agricultors que acudeixen diàriament als camps de la zona. 

La reunió de presentació va comptar amb la presència del regidor d'Urbanisme, Josep Llácer, i del regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, a més dels tècnics municipals. Els regidors de Compromís es van mostrar satisfets per poder participarà en el projecte  i van considerar que això obre la porta a aportar millores al projecte que des de l'entitat pública no s'hagen valorat. 



Josep Llácer, responsable d'Urbanisme, ha indicat que “hem de ser conscients que ara fem un primer pas d'un llarg camí, però sempre és positiu veure com avancen els treballs per a eliminar el pas a nivell i garantir la seguretat dels accessos als terrenys agraris de la zona”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mentre, en altres llocs, balafiant diners (https://politica.elpais.com/politica/2018/05/03/diario_de_espana/1525377558_301840.html), i ací, seguim amb series mancances d'accessibilitat a l'estació de tren. Des de 2007 hi ha previsió de fer el projecte de millora d'accessibilitat a renfe, estem a 2018, i encara amb promeses incomplertes per part d'ADIF.