L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 9 de maig del 2018

L’Ajuntament compra 3 cadires de vigilància de platja. Entre aquestes i altres millores previstes es farà una inversió sobre els 100.000 euros



El govern de Compromís continua el treball de millorar els serveis de la platja amb l’objectiu de disposar d'una oferta turística de millor qualitat. Així, ha adquirit tres noves cadires de vigilància, com les que veieu a les fotos que ¡¡¡atenció!!! són del catàleg de l’empresa.

Però no serà l’única millora a efectuar perquè s’ha anunciat la compra d’un pontet sobre el canal de defensa de la ratlla de Cullera, per tal de facilitar el pas i el passeig des de la platja de la Goleta fins el Brosquil. Això suposa una inversió de 50.000 euros.

Una altra de les millores anunciades per a la platja és la instal·lació de la passarel·la que unirà el Passeig de les Arenes amb el carrer Aitana, i que suposa una inversió de 40.000 euros.

La passarel·la s’instal·larà sobre l’arena, a ambdós costats de la Porta del Sol, i al costat dels xalets existents i que disposen d’unes terrasses que cal saber són privades però d’ús públic. Una reminiscència, sembla ser, de com es feien temps arrere les coses!!!

En el cas dels xalets que hi ha en direcció Cullera a partir de la Porta del Sol, segons hem sabut, la previsió és retirar la barana que separa les terrasses de la mar, i després instal·lar les passarel·les fins a l’escala del carrer Aitana, on es troba ara l’orxateria Los Alpes.