L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 29 d’abril del 2018

Vora 200 persones participaren en la ruta senderística d'ahir dissabte


Ahir pel matí es va celebrar l'activitat extraescolar de senderisme organitzada per la regidoria d’Esports de Tavernes i que va comptar amb la presència de vora 200 participants tot i que el dia amenaçava pluja i feia bastant basca i temps calorós. 

L'activitat va comptar amb l'entusiasta col·laboració dels monitors de l'Escola de Jocs a més d'entitats imprescindibles en aquestes activitats com són Centre Excursionista, Creu Roja, Agrupament Escolta Valldigna, Protecció Civil. Així mateix varen col·laborar les empreses Lanjaron, Murciano i Sala Gandia SL, que van obsequiar als assistents amb diversos productes, així com un detall per banda de la regidoria d'Esports.



L’activitat es va iniciar amb la corresponent inscripció al Pavelló d'Esport, i a les 9'30 del matí la comitiva es dirigia al Mirador de la Valldigna on es va esmorzar, i es va fer uns distribució en grups dels participants ( a les fotografies podeu vore una imatge dels grups)   que continuaren pel Racó de Joana, Senda Travessera, Fontetes de Cantus, abrics de Mossèn Ricard, mur de defensa i tornada al poliesportiu sobre les 13 hores.


La caminada senderística, si tenim en compte el mal oratge de principi del dia, ha tingut una molt bona acceptació com solen tindre habitualment aquestes activitats obertes i en les quals poden participar tots els membres de la família. A ningú se li oblida que, a més de la pràctica esportiva, són una bona alternativa perquè els vallers i valleres arribem a conéixer paratges i llocs emblemàtics del nostre terme, així com és un estímul per acréixer l'estima i el respecte als valors paisatgístics i naturals de la Valldigna.