L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 30 d’abril del 2018

Quan creus que ja s'ha acabat... torna a començar!!


Això ens pensàvem. Que després d'un temps sense haver de denunciar el salvatgisme d'alguns veïns, s'hauria encés alguna llumeta en la seua consciència i haurien oblidat les pràctiques de fer mal per fer mal. Però no...

Igual dona que siga al poble que a la platja, a un lloc apartat que al centre de la ciutat. I quina sort què tenen! Mai ningú no els veus, mai ningú no denuncia res.



Aquest matí els veïns de la plaça de l'Església quan han eixit al carrer s'han trobat amb l'escena que plasmen les fotografies: jardineres arrancades i trencades, altres tombades a terra i papereres buidades per terra. 

Després hi ha partit que diu que si els carrers estan bruts o descuidats. Els carrers no s'embruten a soles i els bancs, jardineres i demés mobiliari no es destrossen a soles. Em vist massa vegades netejar abans de les 9 del matí carrers i places i a migdia estar plens de papers, plastics dels esmorzars de xiquets, propaganda de les busties llançada pel terra.  I no cal dir que d'això responsables som tots.


Agraïm les fotografies. Llàstima que açò ja semble allò de "predicar en el desert, sermó perdut". I després hi ha partit que diu que el poble està brut i abandonat.
 







2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gentola com els que han tombat el Bou

Anònim ha dit...

A eixos vàndals els importa un "pepino" el mobiliari urbà. No ens consideraran mai europeus. Quina llàstima!!