L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

diumenge, 29 d’abril del 2018

Activitats del Club d'Atletisme Valldigna

El C.A. La Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i del patrocinador oficial del club, Embalpack Levante SL, van organitzar al camp del Vergeret de la "II Matinal d'Atletisme" per a xiquets nascuts entre els anys 2006 i 2012 ambdós inclosos.
Aquesta matinal tenia com a objectiu contribuir a apropar els xiquets a quatre de les moltes proves que en formen part el món de l’atletisme, com són: el salt de longitud, el salt d’alçada, llançament de pes i carrera a peu.

Al voltant de 100 xiquets i xiquetes hi van participar en aquesta activitat oberta i gratuïta per a tots. En finalitzar el circuit de la cursa a peu es va fer lliurament a tots els xiquets d’una medalla commemorativa.

També el dissabte de matí els infantils del club van acudir a la cita del Campionat Provincial Individual Sub14 (Inf) disputat a la localitat de Xàtiva. Fins un total de 12 atletes d’aquesta categoria van concursar representant al nostre club en mig d’un excel·lent ambient que van poder gaudir.

El passat diumenge es va disputar el Trail, Sprintrail i Marxa de Regularitat Les Creus a la nostra localitat i on a més de la representació del club, el que més atletes va aportar a la prova, cal fer esment dels podis aconseguits.

Així, en la modalitat de Trail Bruno de la Calle Trueba va aconseguir el segon lloc al podi local, ja a la modalitat de Sprint Trail, la primera i tercera plaça a la categoria veterana femenina van ser ocupades per les atletes del club Mariam Talens Artigues i Núria Chofre Espinós respectivament. Quant a la categoria local femenina Ana Talens Gimeno va pujar al mes alt del podi i Ana García Tortosa va aconseguir el segon lloc.

Per a completar els podis a la categoria local masculí Mario Corella Pérez va obtindre la segona plaça I Òscar Gonzàlez Frasquet es va classificar en tercer lloc.