L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 17 d’abril del 2018

Tavernes constitueix el Consell de la Dona.



Tavernes  ha constituït el Consell de la Dona amb un objectiu ben clar: treballar en xarxa i implicar a tota la societat vallera per a promoure la igualtat i la lluita contra el masclisme, un objectiu al que també ha d’ajudar l’adhesió fa només uns dies a la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere.

L’acte de constitució va comptar amb la presència d’Alberto Ibáñez, secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat que va estar acompanyat per l’alcalde Jordi Joan i per la regidora responsable de l’àrea d’Igualtat Noe Alberola.

L’acte va comptar així mateix  amb la presència d’associacions i fundacions, centres educatius, professionals de la igualtat i de la sanitat, entitats que han participat com a constituents d’aquest Consell de la Dona de Tavernes.