L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 28 d’abril del 2018

Ahir va haver jornada de portes obertes al Braç Treballador per presentar els nous Serveis Socials Bàsics.



Ahir de matí es va celebrar la jornada de portes obertes dels Serveis Socials de Tavernes de la Valldigna. Els Serveis Socials som  “La Quarta Pota” de l’estat del benestar i està al teu costat oferint la professionalitat dels seus serveis en l’edifici del Braç Treballador.

El matí de portes obertes se celebrava dins de la campanya institucional denominada "Presentació de la quarta pota", en referència als serveis oferts a la societat pels Serveis Socials d'Atenció Primària. Les altres tres potes són la sanitat, l'educació i les pensions.

Els veïns que hi ha assistit han pogut visibilitzar quins son els serveis  socials d'atenció primària, que s’ofereixen i a més han pogut prendre consciència del seu caràcter universal. En definitiva han pogut conèixer les funcions de l'equip d'atenció social  bàsica de la nostra ciutat i els programes que s’ofereixen, dins d’un nou model de Serveis Socials Bàsics que està implantant el Sistema Públic Valencià de Serveis  Socials.