L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 d’abril del 2018

Reunió amb Adif per a la supressió del pas a nivell del Camí del Vapor


El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, i el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, ambdos del govern municipal de Compromís, acompanyats dels tècnics municipals s’han reunit amb els tècnics d’Adif per tal de conèixer el contingut de l’estudi previ d’alternatives que han de dur a la supressió del pas a nivell 34/975 del camí del Vapor.

L'estudi, que suposa un pas d'inici per a l’execució del projecte, preveu la construcció d’uns pas superior que substituesca l’actual pas a nivell, eliminant així els perills derivats d’aquesta infraestructura. 

Per la seua banda, l’Ajuntament presentarà millores a l’estudi previ per tal d’evitar l’afectació als camins existents, i salvar alguns condicionaments per motius d’inundabilitat.

El regidor, Josep Llàcer, ha assenyalat que “estem satisfets del que hem conegut en l’estudi previ. Hem de ser conscients que este és un primer pas d’un llarg camí, però és molt positiu veure que avancen els treballs per tal d’eliminar el pas a nivell, i garantir la seguretat dels accessos als terrenys agraris de la zona”.