L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 3 d’abril del 2018

El programa Incorpora’t de la Regidoria de Serveis Socials premiat per la FVMP al Bon Govern



El projecte d’inserció sociolaboral "Incorpora’t", impulsat per la Regidoria d’Inclusió Social de l’Ajuntament de Tavernes ha estat reconegut en els premis Bon Govern de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, en la categoria de “Gestió de projectes i fons europeus”. 

Gràcies als itineraris personalitzats oferits per este programa d’inserció sociolaboral, finançat amb vora 150.000 euros provinents de fons europeus i dut a terme amb la col·laboració de la Conselleria d’Inclusió Social, més de quaranta veïns de Tavernes han aconseguit un lloc de treball. A banda, ha atés més de 400 vallers i ha oferit un itinerari personalitzat a 176 d’ells. 8 han millorat la seua ocupació i 24 han aconseguit altres fonts d’ingressos.

Jordi Joan, alcalde de Tavernes de la Valldigna, ha rebut el guardó del conseller d’Hisenda i Moldel Econòmic Vicent Soler, qui ha destacat l’ambició i el paper d’este projecte “que és fruit de la col·laboració de 3 administracions, l’Ajuntament de Tavernes, la Generalitat Valenciana, i Europa, i que incideix directament en la vida quotidiana dels nostres veïns”. 

Jordi Joan, per la seua banda, s’ha felicitat pel guardó i ha assenyalat que “ ha estat la primera vegada que hem rebut fons europeus per a posar en marxa un programa d’inserció sociolaboral que, entre altres èxits, ha permés que 40 persones accediren al mercat laboral. Però és que, a més, un organisme independent com és la FVMP ens l’ha reconegut com a bones pràctiques de govern, cosa que ens encoratja a seguir el camí”.
 


De la mateixa manera, Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials, ha ressaltat “el gran paper que el programa ha tingut a Tavernes, on ha atés més de 400 persones. La gran satisfacció del programa ha estat veure com veïns de Tavernes han aconseguit incorporar-se al mercat laboral després d’haver passat pels itineraris del programa, però sense dubte és una gran satisfacció que ens reconeguen la tasca feta i els excel·lents resultats obtinguts”. 

La regidora Noèlia Alberola ha declarat que la intenció de l’equip de govern és tornar a dur a terme el programa durant el 2018. De fet, la Regidoria de Serveis Socials ha tornat a demanar l’ajuda dels Fons Europeus per a repetir l’èxit del programa d’inserció sociolaboral.

La cerimònia d’entrega dels guardons s’ha celebrat este mati a la sala Alfons el Magnànim de la Beneficència de València, en presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro, membres del Consell de la Generalitat, i altres càrrecs de la Generalitat i les administracions locals de la Comunictat Valenciana.

En aquesta primera edició del premis FVMP del Bon Govern, en la que s’han presentat 84 projectes de 56 municipis, consorcis i mancomunitats diferents, han estat guardonats també els ajuntaments de Xeresa i Alzira en la categoria de Desenvolupament local, ocupació, comerç i turisme; l’ajuntament d’Algemesí en la categoria de Foment de la salut pública; l’ajuntament de Los Montesinos, en la categoria de Polítiques d’igualtat, integració i cooperació; l’ajuntament de Guardamar de la Safor, en la categoria de Sostenibilitat territorial; els ajuntaments de Bellreguard i Vistabella del Maestrat, en la categoria de Transparència i foment de la participació; l’ajuntament de Mislata, en la categoria de Cultura, normalització lingüística i joventut; i l’ajuntament de San Miguel de Salines, en la categoria de Divulgació i protecció de drets i llibertats.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Tota la info d'aquest projecte està reflexada al web:

http://incorporattavernes.es/