L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 27 d’abril del 2018

L'Ajuntament millora el trànsit en el carrer Sant Roc amb instal·lació de bandes sonores



El govern de Compromís ha procedit a fer factible una proposta de la Policia Local i ha instal·lat bandes sonores al carrer Sant Roc. Els treballs han estat executats per la brigada municipal amb l’objectiu d’evitar els perills derivats de l'excés de velocitat dels vehicles, i com una manera de millora la seguretat viària.

Els operaris de la brigada municipal han col·locat estos elements en diversos punts de la via i han instal·lat la senyalització adient. En concret han instal·lat les bandes al llarg de tres trams del carrer, fins ben prop del grup Sant Miquel.


En les fotografies podeu observar aquests elements ja instal·lats en alguns trams del carrer.