L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 28 d’abril del 2018

Melassa actua diumenge a "Ca Pinet" d'Alcalalí




El grup de rock en valencià de Tavernes, "Melassa", actua el diumenge a les 17'30 en la mítica "Ca Pinet" d'Alcalalí (la Vall del Pop).

"Melassa" és un grup de rock que canten en la nostra llengua, format per Javi Mafé a la bateria i veus; Loren Talens al baix i veu i Carlos Alberola a la guitarra. Tots són de Tavernes, i el 2017 decidiren iniciar aquesta experiència, la de fer rock en valencià, i seguint la influència de Hamlet Dinero, Berri Txarrak, The Ramones i molts més.

I el diumenge celebren un concert al "santuari del País Valencià" (l´expressió és de Manuel Sanchis Guarner) fundat fa 43 anys en el rovellet de Tàrbena (la Marina Baixa), malgrat que per problemes que ara no venen al cas, es va haver de traslladat on es ara, a Alcalalí, un poble de la Vall de Pop (la Marina Alt).

El restaurant va prendre fama fa unes dècades per la seua bigarrada decoració comunista, republicana i nacionalista, que també ha passat a formar part de la decoració del nou local, a més, de deixar oir la Internacional quan de la cuina ix una de les magnífiques paelles.

Per tant, una bona ocasió per fer turisme a conéixer una de les zones més boniques de la Marina, dinar de luxe i després gaudir del concert dels vallers.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si senyor tot un "santuari" de PV. Hi vaig estar moltes vegades. M'encantava. El d'Alcalalí l'he vist de passada (deoment). Força!!