L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 22 d’abril del 2018

Compromís continua el treball de millora de l'accessibilitat. Vora 650.000 euros hi ha previst destinar en el 2018



El govern de Compromís continua treballant en la millora de l'accessibilitat a traves del programa de formació de l'Escola d'Ocupació i que dóna compliment a les demandes de l’Associació Valldigna Accessible.

El govern municipal de Compromís té com a una de les prioritat millorar l’accessibilitat i l’estat de les voreres del municipi. En este sentit, l’Escola d’Ocupació “Et Formem” segueix treballant en la millora de guals i rampes per a fer-los accessibles i practicables. Aquest programa uneix la formació, el foment de l'ocupació i la millora de les infraestructures locals.

Cal indicar que dins del 2018 hi ha prevista una partida de vora 650.000 euros d’inversions que es destinarà també a la reparació de voreres i escocells.


L’Escola d’Ocupació “Et Formem” du a cap un programa subvencionat pel Servef i la voluntat del govern municipal es donar-li continuïtat i demanar l'especialitat d'obra en un  pròxim taller d'ocupació.

Cal remarcar que, per  poder executar aquest projecte,  primer s’ha hagut d'homologar aules i magatzem de la brigada, a més de comprar material i ferramentes. En conjunt, un treball administratiu i de gestió que sovint els veïns no veuen però que du molts mesos de treball.

Tot amb l’objectiu de plasmar-se en la realitat física d'uns alumnes que aprenen  un ofici i que obtenen una titulació a més de la realització de les obres al carrer que milloren la ciutat.