L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 d’abril del 2018

ACTUALITZADA: El director de la SIUM, Rafa Garrigós, dirigirà diumenge a la Banda Juvenil del Piemont (Itàlia)


El director titular de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes dirigira el pròxim diumenge a la Banda Musicale Giovanile del Piemont en un concert a celebrar al Teatro Alfieri d'Asti (Piemont), conjuntament amb el mestre Ricardo Armari.

Cal indicar que aquest concert de banda està considerat com un dels més importants i prestigiosos que s'ofereixen a Itàlia, per la qual cosa és un gran honor i motiu de satisfacció que el director de la nostra SIUM hi participe.  


El concert està organitzat per ANBIMA, l'Associació Nacional de bandes italiana, amb l'objectiu de celebrar les "Noces d'Or i d'Argent" i premiar a tots els músics que han dedicat molts anys al servei del seu cor, grup popular o banda música. 

El concert farà un reconeixement a tots els músics i cantants que han completat més de vint anys, i més de cinquanta anys d'activitat musical, perquè gràcies als seus esforços, el seu amor per la música i la seua dedicació, les bandes i grups corals tenen avui en dia un present i una projecció de futur a Itàlia.


L'edició 2018 està organitzat per ANBIMA Piemont i serà una continuació de les edicions anteriors, celebrades el 1998, el 2008 i 2013, i es durà a cap en totes les províncies de Piemont gràcies a la presència de l'associació en les entitats locals.




Curs de direcció i Campus Musical “Scaliamo li Note 2018

Cartell del Campus i Curs de Direcció

El director de la SIUM vallera participara com a professor en el Curs de Direcció i Campus Musical “Scaliamo li Note 2018” a celebrar a l'estiu en la Vall de Susa, en la regió italiana del Piemont.

El campus, organitzat per les bandes de música de les localitats de Bruzolo i Venaus, situades en els Alps italians, es realitza des de fa anys amb gran èxit sota la direcció artística del mestre Carlo Campobenedetto, i compta amb la participació com a professors dels solistes més importants de les millors orquestres d'Itàlia.



El Curs de Direcció impartit per Rafa Garrigós es realitzarà del 16 al 22 de juliol i es clausurarà amb un concert dirigit pels alumnes participants. El campus instrumental tindrà lloc del 18 al 22 de juliol i finalitzarà amb un concert de la banda del campus formada per tots els alumnes i dirigida per Rafa Garrigós.