L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 d’abril del 2018

Aquesta vesprada s'ha inaugurat l'exposició "Descobrim la primavera" col·lectiva de L'Art a la Valldigna


El col·lectiu "L'Art de la Valldigna" ha inaugurat al refectori del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat, la mostra col·lectiva titulada "Descobrim la primavera". Entre 60 i 70 persones, segons els moments, han estat aquesta vesprada en la inauguració, molts d'ells autors de les obres.


La presidenta de "L'Art a la Valldigna" Goretti Toledo ha indicat que "han posat en cada obra un poquet de si mateixos. Semblava una bogeria i una missió difícil agrupar a tants artistes en una exposició, però ho hem aconseguit. I a més estem tots contents per poder exposar en el monestir".


El president de la Mancomunitat de la Valldigna, Vicent Ribera, que participa en la mostra a nivell de fotografia ha animat a les persones amb inquietuds artístíques a integrar-se en el col·lectiu com ell ha fet. També destacava que ha estat un plaer i una satisfacció poder disposar del monestir per fer l'exposició.


El músic Josep Casanova ha amenitzat amb unes interpretacions musicals l'acte.



L'exposició es podrà visitar fins el pròxim 20 de maig en horari de 9 a 15 hores del matí i de 16 a 18 hores de la vesprada.