L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 d’abril del 2018

Tavernes obri avui una borsa de treball per a cobrir el servei de la piscina d'estiu fins el dia 30 d'abril


El govern de Compromís de l'Ajuntament de Tavernes ha fet pública una convocatòria per a constituir una borsa de treball de socorrisme i monitors de natació per a la piscina municipal d'estiu. Aquesta borsa de treball, que s'obri avui dia 11,  servirà per cobrir les places que es requerisquen en la piscina municipal mitjançant un procediment de concurs oposició.

Els candidats han de complir els requisits especificats en les bases i superar una fase d’oposició que consta de 3 exercicis. Un primer de coneixements referits als continguts del programa del temari recollit en les bases. Un segon de resoldre un supòsit que planteja el tribunal i, en tercera instància, en la valoració dels coneixements de valencià.

Una vegada acabada la fase d’oposició, es valoraran en mèrits amb relació a l’antiguitat, experiència, participació en altres proves selectives a places a les quals es promociona, titulacions complementàries, coneixements de valencià i altres qüestions que recullen les bases publicades.

Les instàncies poden presentar-se fins al pròxim dilluns 30 d’abril, a través del registre d’entrada de l’Ajuntament de Tavernes. Els interessants en la borsa poden trobar la instància i les bases en la web www.tavernes.es en els anuncis de portada i en la secció de serveis de Recursos Humans.