L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 26 d’abril del 2018

El Bloc de Tavernes commemora el 25 d’abril, dia dels valencians i valencianes



 
El col·lectiu local del Bloc, partit membre de la coalició Compromís, ha commemorat el 25 d’abril, dia dels valencians,  a un restaurant de Tavernes. La jornada ha servit per recordar el passat però sobretot per reivindicar un futur més digne, amb majors inversions i més pressupostos per part de l’estat. En definitiva reivindicar un tracte just per als valencians, cosa que el govern de M. Rajoy no fa.
 

La reunió, molt animada, ha comptat amb la presència de nombrosos militants i simpatitzants del partit, així com la dels membres del govern, amb l’alcalde Jordi Joan.

L’acte ha servit per a retre un homenatge a la que ha estat regidora del partit durant els últims 10 anys, Llum Sansaloni. Jordi Joan i tot el col·lectiu li han agraït la seua dedicació en la defensa dels interessos de Tavernes, primer des de l’oposició i després des del  govern. 
 

El discurs emocionat de Llum Sansaloni va recordar el seu pas per la política, ha apreciat el suport que ha tingut sempre des del col·lectiu del partit i ha recordat que cal continuar i sobre tot donar suport al govern actual, perquè s’ho mereixen i treballen molt. També va remarcar el seu content de vore com fa uns anys hi havia un petit col·lectiu i ara en són vora 100 persones els afiliats. A partir d’ara, amb un treball normal quan a les hores d’entrada i eixida, i sense haver d’emportar-te els problemes de l’Ajuntament a casa la regidora indicava que podrà dedicar més temps a la família.
 


Jordi Joan va dedicar la seua intervenció a explicar el bon moment en que es troba l’Ajuntament gràcies a la bona gestió econòmica, cosa que permet fer inversions en obres i serveis, algunes de les quals ja estan fetes i d’altres es faran pròximament, dins del nou pla d’infraestructures urbanes.

Jordi Joan va recordar que això no tenia res a veure amb el que passava en la legislatura passada, en que tots els esforços es vana haver de destinar a solucionar els greus problemes generats pel govern anterior, una legislatura que recordava va ser també de gran inestabilitat política. Per últim va encoratjar el col·lectiu del Bloc de cara a les eleccions municipals que tindran lloc el 2019.
 

Els joves del col·lectiu, Pau Fayos i Àngela Llinares, van rebre la felicitació del col·lectiu en haver entrat a formar part de l’executiva de Joves de Compromís. Els dos van remarcar la importància de la joventut en els partits com a símbol de regeneració i d’aportar idees i visions noves, cosa que confien fer en aquesta etapa que inicien.

L’acte va comptar amb la presencia de vora 70 persones al sopar, entre els quals es trobava la secretaria comarcal del Bloc, Jacinta Rubio, i l’alcaldessa de Guardamar Rosana Seguí