L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 25 d’abril del 2018

El Centre d'Arqueologia Experimental de Bolomor es presenta al Campus de Gandia de la UPV


El Centre d'Arqueologia Experimental de Bolomor i totes les accions que s'estan realitzant per crear un producte turístic al voltant del patrimoni cultural més important que tenim a Tavernes s'ha presentat al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) en la Fira de la Innovació.


La Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València (UPV) i les empreses Caixa Ontinyent, Citrosol, La Tienda HOME, Dulcesol, ODEC, Azimut i els ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna.

La  finalitat és el foment de la innovació en les empreses, l'estímul i l'acceleració de l'actitud emprenedora dels nostres joves en sectors innovadors i el foment de la cultura de la innovació i de la creativitat en els joves pre-universitaris. Tot açò en el marc de l'objecte i finalitats específiques de la Universitat Politècnica de València.