L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 30 d’abril del 2018

Pujada senderista a la Muntanya de les Creus amb el Centre Excursionista demà dia 1 de maig.

Demà dimarts, dia 1 de Maig el Centre Excursionista de Tavernes organitzarà la tradicional marxa a Les Creus en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes. 
La marxa transcorre per les Fontetes de Cantus, Alt de les Creus, font de la Sangonera (dinar) i tornada pel sender dels Amoladors. Hora aproximada d'arribada a Tavernes sobre les 17'30 hores.
Les inscripcions es faran a partir de les 8 del matí a la porta de l'església de Sant Pere, i els inscrita faran la marxa amb membres del Centre Excursionista. L'entitat no es fa responsable dels senderistes que marxen sense estar inscrits i no complesquen la ruta i l'horari establert. Tampoc inscriurà els senderistes que no vagen equipats com cal per a l'activitat.
El CETV en col·laboració amb l'Ajuntament i Protecció Civil col·locaran dos contenidors en la pista forestal, cap a la senda dels Amoladors i la font del Barber per deixar les bosses de fem i evitar l'abocament de residus en la muntanya. Enguany per la sequera, les fonts de la Sangonera i fontetes de Cantus estan sense molta aigua, per la qual cosa es recomana als participants que porten prou aigua o liquid per a poder realitzar la marxa. El CETV deixarà aigua embotellada en la Sangonera per si algun senderista es queda sense aigua.