L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 27 d’abril del 2018

Avui vesprada solidària amb Càritas al Mercat Municipal



Avui divendres 27 d’abril, des de les 16:30 fins les 20:30 hores, podreu assistir al Mercat Municipal a una vesprada solidària amb Càritas. A més de compartir les inquietuds de l’entitat quan al compromís de treballar per aconseguir una societat més digna en un món amb vida més harmònica, els s més menuts podran gaudir dels jocs i danses preparades per l’Agrupament Escolta i l’actuació de Juli ( amb els seus contes i jocs).

A més de projectes iniciats temps arrere, com l’economat i el rober social, a Càritas avui dia li preocupen situacions com la cronificació de la major part de famílies partícips dels seus serveis i amb eixa finalitat intentem dur endavant projectes formatius ( tant de caràcter laboral com educacional ), que si no milloren de forma mediata el seu present, si que hi puguen millorar el futur dels seus fills. 

“El temps de la Pasqua és un bon moment per trobar-nos tots aquells i aquelles que amb la nostra actitud, compromís i generositat conscienciem i ens conscienciem de que entre tots és pot aconseguir un món més digne, i amb aquesta finalitat vos convidem a vindre” ha indicat l’entitat. 


Caritas ha volgut agrair de bestreta la participació, així com el recolzament de l’Ajuntament en facilitar-nos el poder realitzar accions com aquesta.