L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 26 d’abril del 2018

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: ¿Compromís ha de pagar deute als bancs o destinar els diners a fer obres i inversions?



Un despropòsit i  molt fort!!!.   Després del vergonyós espectacle ofert pel PP en el passat plenari, quan no va aprovar la proposta de Compromís de dedicar 1’6 milions d’euros a inversions en el poble i la platja, avui es lleven la carasseta i ens confirmen què  volien fer amb els diners. I que no és altra cosa que pagar als bancs, que se'ls pague per avançat els  diners dels deutes.

En resum: Volen que Compromís pague als bancs  i que no faça inversions. És la postura del PP. Senzillament, vergonyós!!! 

Cal saber que Compromís ha pagat i paga religiosament tots els rebuts de les amortitzacions dels deutes de 18 milions que el PP va deixar en els bancs. El govern de Jordi Joan ha pagat  sempre, no ha tornat mai cap rebut dels bancs.

I això ho saben fins i tot les criatures de bolquers: dels 18 milions de deute que ells van deixar en els bancs, Compromís ja n’ha pagat 10 milions. En queden sobre els 8 milions.

El que ningú compren és el gran interès del PP perquè es pague als bancs abans d'hora. ¿És que Compromís no paga els rebuts quan toca i vencen? I tant que els paga. Però realment allò que el PP vol és que a Tavernes no es facen inversions ni obres. Volen que Compromís faça la política del PP:  beneficiar els bancs i pagar als bancs.

Tenim, per tant, dues opcions ben clares i totalment contraries: 

Opció A:  Compromís creu que Tavernes ja ha fet prou sacrificis i amb un Ajuntament sanejat vol destinar 1.659.900 euros del romanent de tresoreria a fer obres en poble i platja. 

Opció B: El PP  vol destinar 1.520.900 euros del romanent positiu de tresoreria als bancs (pobrets bancs que no tenen diners!!!) i la resta, només 139.000 euros, que es destinen a obres.

I ara els preguntem: ¿Vostés que prefereixen, que els 1.659.900 euros  es destinen a obres per a Tavernes i platja (Opció A) o que només siguen 139.000 euros i tota la resta, la part grossa, es pague als bancs com vol el PP (Opció B)?

Cadascú amb el cor a la mà, que s’ho responga.

PD:  En aquests anys s’han pagat 10 milions de préstecs del PP.  Compromís també ha pagat 2 milions de l’aparcament, 1’3 milions del deute de Diputació i alguns  milions d’impagats a proveïdors i factures en els calaixos. El PP no en té prou i encara vol que se’n paguen més. 

Molt trist i patètic comprovar com hi ha partits que posen els  bancs per damunt dels interessos de Tavernes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ho ha pagat compromis?? jo pensava que el poble

La Cotorra de la Vall ha dit...

Una persona tan llesta com tu, ja hauria de saber que és una forma de dir les coses: Paga Compromís en nom del poble que l'ha nomenat per eixa responsabilitat amb els seus vots, paga Compromís perquè ha estat qui ho ha aprovat, i és l'únic partit que ho ha fet, el destinar eixos diners a obres i inversions. Tu no.
En aquest cas, mai més ben dit: Paga Compromís, perquè els altres no ho ho haguessen fet, i serà Compromís i no els altres qui carregue amb els beneficis o els perjudicis d'aquesta acció.
Que passes bon 25 d'abril.

Anònim ha dit...

Sempre hi ha diners per a inversions
quan arriben les eleccions
abans no s'ha pogut fer
els pagos ens ofegaven
per culpa del deute que ens deixaren
els que manaven primer.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és això exactament. L'any 2015 hi hagué eleccions i inversions cap.
Es va dir i es va explicar. Ho hem dit ací i ho hem explicat:
Inversions hi haurien quan el deute minvara i el pla d'ajust no apretés tant.
A partir del dos mil disset això ha succeït en pagar 2 milions de deute avançat. I ara es poden fer inversions.
I repetim: amb els 18 milions que s' han pagat del deute del PP del 2012 ençà, ¿Quantes inversions s'haurien pogut fer?