L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dilluns, 30 d’abril del 2018

Arran reivindica haver tombat el bou de Tavernes


Arran, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista, ha reivindicat aquest dilluns l'acció de tombar el bou d'Osborne que es troba a la N-332 en el nostre terme.
 
El cartell del bou d'Osborne està situat al paratge de l'Era del Forn, en un petit turó al costat de la carretera nacional N-332. Encara que en un principi, fins i tot així s'ha publicat en la premsa, es pensava que hauria caigut empès pel vent i després que se li haguessen serrat una part de les potes de ferro amb una radial, el comunicat d'Arran dóna detalls de que hauria estat tirant d'una corda i el pes hauria fet la resta.


El bou d’Osborne té 14 metres d'alçada i està format per la unió de 70 peces de xapa de 2 mm. de gruixa, caragolades a l'estructura metàl·lica i pintades de negre.
 
La figura del bou, segons moltes opinions, la va copiar la marca Osborne d'una imatge del cartellista valencià Josep Renau i fa ara sobre els 60 anys que es va instal·lar per primera vegada prop de les carreteres com a element de propaganda de l’empresa Osborne.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenia massa caspa.

Anònim ha dit...

El radicalisme sempre és roí, ja siga d'esquerres o de dretes. Espere que les Forces i Cossos de Seguretat puguen identificar esta gentola i detindre-la.