L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 27 d’abril del 2018

Demà activitat senderista per a tothom ¿T’animes a participar-hi?




La regidoria d’Esports de Tavernes organitza per a demà dissabte una activitat de senderisme per a tots i totes, amb l’única condició que els menors de 9 anys han d’anar acompanyats.


L’activitat s’ha pensat per a fer un recorregut que s’iniciarà des de l’esportiu, per anar al Mirador  on s’esmorzarà, i continuar pel Racó de Joana, Senda Travessera, Fontetes de Cantus, abrics de Mossèn Ricard, mur de defensa i tornada al poliesportiu sobre les 13 hores.


La caminada senderística és una bona ocasió per aprofundir en la coneixença d’indrets espectaculars del nostre terme municipal i visitar els abrics paleolítics de Mossèn Ricard, després dels treballs fets per l’Ajuntament de condicionament i protecció del lloc.


Les inscripcions seran a partir de les 9 al poliesportiu amb eixida sobre les 9’30 hores. Col·laboren en l’activitat el Centre Excursionista, Creu Roja, Agrupament Escolta Valldigna, Protecció Civil i les empreses Lanjaron, Murciano i Sala Gandia SL.