L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 7 d’abril del 2018

Els vàndals cavalquen de nou


Sorpresa la que ha tingut l'autor de les fotografies que publiquem quan, en anar a fer el passeig habitual per l'avinguda de la platja només alçar-se, s'ha trobat amb els contenidors de prop de casa abocats i tot el contingut per terra.

I més contenidors encara i també escampat el contingut per altres punts de l'Avinguda de la Marina els que ha trobat en el caminar. 
 

Els vàndals han cavalcat de nou per la nit. No estem en època de festivals: ni a la platja ni al poble se celebra el Festivern, ni l'Iboga ni res per l'estil. La gent  que actua així són gent del poble presumptament, són ells qui han abocat els contenidors, els que en altres ocasions trenquen els jocs infantils, o s'acarnissen amb altres instal·lacions i mobiliari urbà.
 
No cal dir res més. Les fotografies ja parlen prou.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sorpresa ninguna, si tenim a la policia pegant passetjets i a vore qui multen pero als menors que fam aso no tenen ni un escarment es el que passa. Aixo i que lunica alternativa que doneu als joves es bufarse i fer el aca. Recolliu el que sembreu.