L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 25 d’abril del 2018

Tavernes clausura l'Escola d'Ocupació "Et Formem"



Tavernes ha clausurat l’Escola d’Ocupació “Et Formem”, un  projecte promogut pel govern municipal de Compromís i que ha estat finançat amb fons de la Conselleria d’Ocupació i del Fons Social Europeu.

La clausura arriba després de 4 mesos d’activitat, durant els quals s’ha actuat en una dotzena d’indrets de la ciutat per a millorar l’accessibilitat i eliminar barreres arquitectòniques. El programa d’ocupació ha beneficiat 10 veïns aturats tots ells majors de 30 anys.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, a l’acte de cloenda, l’alcalde ha agraït la implicació i l’esforç dels alumnes de l’escola d’ocupació i ha ressaltat la importància d’aquest tipus de programes perquè “inverteixen en la millora de l’ocupabilitat dels veïns quest Tavernes i en la seua experiència i formació, i també  incideixen en la millora de la via pública de la nostra ciutat i tenen impacte en la nostra vida quotidiana”.

El  regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament seguim treballant per a dur a la nostra ciutat més iniciatives com aquesta. L’experiència i els resultats són molt bons, no debades l’any passat invertírem més d’un milió d’euros en este tipus de programes, que incidiren en més de 150 veïns en 13 programes diferents”.
 

 Actuacions dutes a cap per l’Escola d’Ocupació “Et Formem”

El projecte ha unit la formació i la millora de l’ocupabilitat, la realització d’obres d’utilitat pública al costat de la millora de l’accessibilitat. Els alumnes han rebut formació en aspectes com la igualtat de gènere o la prevenció de riscos laborals.

L’escola d’ocupació ha actuat en:

- Reparació de les voreres del carrer Lepant

- Habilitar guals accessibles en l’encreuament del carrer Farola i Passeig Lepant, en el carrer Cantalot, en l’encreuament del carrer Cantalot amb el carrer Simat, en la cantonada del carrer Cantalot amb la CV-50 i en la cantonada del carrer Cantalot amb el carrer Sant Benet.

- S’ha intervingut en el carrer Major, en l’encreuament amb al carrer Empedrat, en la cantonada amb el carrer Dr. Fleming, i també en la intersecció amb el carrer Mar. En aquests punts descrits s’han habilitat guals amb cota zero i pendent reduït que permeten el pas de carros, cadires de rodes, etc. sense topar amb obstacles arquitectònics.

- Reparació del mur de contenció de l’escola infantil CEIP Sant Miquel, molt deteriorat pel pas del temps i pels materials emprats. Així n’han sanejat la superfície i l’han revestida amb un material més durador i estètic.