L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 10 d’abril del 2018

El PSOE i PP en contra del pla de Conselleria de construir un nou institut Jaume II el Just



El PSOE i el PP estan en contra de la construcció d'un nou institut, segons la moció encapçalada pel PSOE que s'ha de debatre al plenari d'avui dimarts. I potser estan en contra perquè la gestió, des de l'Ajuntament, la durà Compromís, però com que això no ho poden dir i li han donat voltes i més voltes al text mesclant qüestions, enmig exigències que s'han d'entendre són qüestions tècniques a resoldre pels tècnics en la redacció del projecte. 

Una postura en contra encara que en el text de la moció PSOE-PP,  publicada al web municipal,  reconeixen  que “requereix   d'una actuació  urgent i  profunda degut al seu actual estat de deteriorament. Les deficiències  de   les  instal·lacions  representen  un   perill   per   als   docents  i estudiants que alberga”. 

L'exigència d'estudis, informes i qüestions del text de la moció, tota una parafernàlia argumental per a no dir res de nou, fa pensar que al PSOE-PP només els mou la voluntat de posar traves i dificultats al projecte, i de crear dubtes a la comunitat educativa. En resum, fer el mateix dels darrers anys, posar impediments a les gestions del govern municipal.

Reunio amb Miguel Soler i els assessor en conselleria, a finals del passat novembre. Els responsables del PSOE de Conselleria informen que es millor un centre nou que una remodelació.

Les construccions de centres depenen del PSOE en la Conselleria

Miguel Soler (del PSOE), és el secretari Autonòmic d’Educació i el responsable de les infraestructures educatives. O siga, és un socialista el segon de la Conselleria, és el màxim responsable de les obres i construccions de centres. També són socialistes els assessors del departament, aquells qui decideixen que i com s'han de fer. 

L’alcalde Jordi Joan quan ha anat a Conselleria a parlar de l’institut s’ha reunit amb Miguel Soler i amb els assessors de la Conselleria, tots del PSOE. Ells van decidir i van justificar el perquè millor un centre nou i no cap reforma o una remodelació integral.

Segur que no li agradarà gens a Miguel Soler i al seu equip socialista vore com el PSOE de Tavernes rebutja i tira per terra la faena feta per l’IES Jaume II el Just. I damunt de la mà del PP. No consta que el PSOE valler s'haja reunit ni haja fet cap visita oficial a la Conselleria per conéixer quin projecte volen impulsar. I segur que Miguel Soler, com va fer amb l'alcalde Jordi Joan, li hauria explicat tot el que li calia.

Han preferit buscar altres ajudes, i entre eixes han cridat al “primo Zumosol”, o siga al PP. Estaran ben contents perquè ¡ara sí! van de la mà del millor soci. Van de la mà del partit que en 20 anys en la Generalitat i 16 anys a Tavernes no van plantejar cap reforma.


Fer-li la faena al PP i gens d'interés pel poble

¡Quina manera de fer-li el llit al PP, senyor portaveu socialista! Si es pensa que així va a guanyar algun vot...  Ara, igual vol preparar el camí a un pacte Cs+PP+PSOE a Tavernes,  i vore si així aconsegueix un 99% de dedicació exclusiva...¡Que a Tavernes no ens cal cap 155!

Pensem que, si un portaveu està preocupat realment per l’institut, fa fort el cor, deixa de costat les dèries i animadversions personals i demana una reunió a Compromís que no oblidem és l’altre soci del govern del Botànic, no el PP. I es plantegen seriosament els dubtes i propostes. Pel bé de Tavernes. 

I un portaveu preocupat per l'institut busca consensuar un pla de treball conjunt amb amb Compromís,  supervisat des del govern del Botànic, en aquest cas la Conselleria que no s'ha d'oblidar és l’ama i qui ha de pagar. L’institut bé li val alguns sacrificis, senyor portaveu socialista valler. I després, quan tot està encarrilat i pactat...¡per Tavernes!, es convida a EU i als seus amics del PP a sumar-se al consens. Això hauria estat fer bé les coses. 

Però no les ha fetes. No ha actuat així ni actuarà perquè li guanya l’animadversió que  té a l'alcalde i al govern de Compromís. Ha posat les pròpies qüestions personals per damunt de Tavernes i de l’interés general de la ciutat.  I amb això perdem els vallers. I damunt, ho fa fet de la mà del PP que ha estat 20 anys de vacances quant a l'institut. Com si l'electoral local fóra boig... 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que poca vergonya tenen, dar de donar presses al gover municipal i ara no volen, com es burlen dels ciudadans. Espere que estiguen informats de estes desficacies.