L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 29 d’abril del 2018

La falla Passeig nomena els presidents de l'any 2019

La falla Passeig ja compta amb nous presidents per a l'any 2019.  El president major serà Sergi Espinosa, que ja va ser president de la comissió el 2005, i que a la pròxima edició repeteix amb el seu fill, Gerard Espinosa, que ha estat nomenat  president infantil. 
Sense cap dubte que l'experiència fallera acumulada pel pare durant tants anys de vida fallera li la transmetrà al seu fill per tal de, entre els dos i com a presidents, representar ben dignament aquesta falla vallera que el 2019 commemorà el 35é aniversari.