L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 d’abril del 2018

Tavernes s'adhereix a la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere


L’Ajuntament de Tavernes ha fet efectiva la seua adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere impulsada per la Diputació de València. El programa, va ser presentat fa uns dies en societat, pretén ajudar els ajuntaments a donar la millor resposta possible davant d'aquesta xacra social.

El consistori ha pogut formar part d'aquesta esta iniciativa per haver acreditat complir els requisits a què es comprometen els membres adherits en el termini d’un any: disposar d'una regidoria delegada de la dona i d'un pla d'igualtat, formar part del sistema de protecció de víctimes VIOGEN, comptar amb un protocol local de protecció, formar el personal tècnic, polític i policial en la matèria, i engegar campanyes de prevenció.

Noèlia Alberola, regidora d’Igualtat, ha destacat el compromís de l’Ajuntament en la lluita contra la violència de gènere i el treball realitzat durant els últims anys. Així cal destacar la creació del grup de treball Treballant per la Igualtat del Partit Judicial de Sueca, la incorporació d’una psicòloga especialitzada en el personal de l’Ajuntament, fent acompanyament a les víctimes, i la formació en lluita contra la violència de gènere d’altres instàncies municipals, com ara el SEAFI, i les contínues campanyes de sensibilització respecte a esta problemàtica.