L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de desembre del 2013

Tavernes incrementa les Ajudes Econòmiques d’Emergència (AINP)


La Regidoria de Serveis Socials ha augmentat la partida assignada a les Ajudes Econòmiques d’Emergència fins la quantitat de 199.680 euros. La proposta inicial era de 200.000 euros però l’Ajuntament funciona amb el pressupost prorrogat del 2012 i s'ha fet una modificació de crèdit per ampliar la partida, que finalment ha quedat en 199.680 euros. 

Cal recordar que l’any passat la quantitat inicial aprovada va ser de 175.000 euros, als quals es va sumar la paga extra dels regidors del govern amb dedicació a l’Ajuntament, que van decidir renunciar a la paga extraordinària de desembre perquè anara destinada a fins i ajudes socials dels veïns de Tavernes més necessitats, demostrant també la seua solidaritat amb els treballadors de l’Ajuntament que es van quedar sense extra per les retallades del govern del PP de Rajoy. 

En concret van ser 8.429 euros els sumats a la partida de les ajudes inicialment prevista de 175.000 euros, amb la qual cosa es va arribar a 183.429 euros. 

El regidor de Serveis Social, Víctor Borràs, ha manifestat que el govern municipal té tot l’interés govern d’ajudar, tant com siga possible dins de les possibilitats de l’Ajuntament, els veïns de la nostra ciutat que pateixen greument l’actual crisi econòmica. 
El regidor ha recordat que Serveis Socials viu dia a dia les delicades circumstàncies dels conciutadans “i per això fa una aposta clara per a mantindre el servei on més falta fa, en el poble i amb els veïns, fent el contrari del que pretén el govern central amb la reforma de l'administració, on segur que els usuaris es quedaran desatesos o sense ajudes”. 

Les prestacions econòmiques individualitzades són ajudes dirigides a persones individuals o nuclis familiars de convivència, amb la finalitat de contribuir a l’atenció de les necessitats bàsiques o de les situacions d’emergència social que es produesquen. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El article diu:
"
En concret van ser 8.429 euros els sumats a la partida de les ajudes inicialment prevista de 175.000 euros, amb la qual cosa es va arribar a 188.429 euros. "

Per favor, el matemàtic que repasse la suma

"Dades contrastades"

La Cotorra de la Vall ha dit...

És una errada en teclejar.
Gràcies per tot.