L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

dissabte, 21 de desembre de 2013

Un any més, el Pare Nadal visita l’Escola de Jocs amb gran joia dels xiquets i xiquetes.


La visita del Pare Nadal a l’Escola de Jocs va alçar una gran expectació i sobre els cent cinquanta xiquets i xiquetes, acompanyats dels pares i les mares, es van acostar al pavelló per veure’l i xerrar amb ell.  

El regidor d’Esports, Josep Llácer, acompanyat del coordinador Paco Cuñat i els monitors reberen el Pare Noel, que va presenciar amb gran satisfacció el conjunt d’exercicis que havien preparat els monitors de l’escola per als xiquets i xiquetes els monitors, i que va ser una delícia per als pares i familiars assistents. 
-

Cap comentari: