L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de desembre del 2013

Demà tindrà lloc la primera eixida de l’Escola de Jocs al Clot de la Font


La primera eixida del curs de l’Escola de Jocs de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes s'ha programat en aquest curs 2013-2014 demà dissabte .

La primera activitat a l'exterior de l'actual curs va dirigida als xiquets de l’Escola en edats compreses entre 5 i 8 anys, i està integrada en la programació anual, que, a més de les activitats esportives específiques, té previstes regularment eixides per tal que els més menuts coneguen i valoren l’entorn valler.

La Regidoria d’Esports indica que, a causa de l’edat dels menuts, tots els xiquets participants han d’anar acompanyats d’un adult responsable i recomana que tots els assistents porten aigua i esmorzar, a banda de dur calçat i roba esportiva lleugera.


El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha comentat que “les eixides dels xiquets de l’Escola de Jocs, per a prendre contacte i coneixement de l’entorn natural, complementen les activitats esportives que practiquen cada curs. És una bona oportunitat perquè les famílies compartisquen unes hores d’esplai col·lectiu. A més, solen tindre una bona resposta participativa”.

L’itinerari serà el següent: eixida a les 10:30 hores des de la plaça del poliesportiu, davant del pavelló cobert, Na Violant d’Hongria, Vicent Narbón, Riu, camí de l’Ombria Baixa, camí de l’Ombria i Clot de la Font, on tots els participants esmorzaran. Després de veure el brollador i els voltants, l’excursió de l’Escola de Jocs tornarà pel camí del Clot a buscar el camí de l’Ombria, camí del Riu i està previst arribar al poliesportiu a les 13 hores, aproximadament.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Senderisme i au?
No es una escola de jocs? Amb monitors de jocs amb plaça per oposició.
Pues una vegada allí podrien fer una gimcana o jocs preparats, sinó s'aburrixen i despres diguem els majors que els menuts no saben comportar-se.

Anònim ha dit...

Si senderisme i au. Saps elque vol dir senderisme?. Es visitar el nostre entorn, viure la natura i experimentar sensacions que els xiquets hui en dia no arribena tindre en el poble. Els pares a la fi son els responsables dels xiquets,els pares de hui son mol "guays".